Projecten

Zoek op

Zoeken

Projecten

Op deze pagina treft u een overzicht van de onuitputtelijke mogelijkheden van vlakglas. Hier kunt u inspiratie opdoen, informatie inwinnen of gewoon genieten van de fantastische mogelijkheden. Kies hieronder uit het thema, soort gebouw en/of soort project en laat u verrassen.

thema's

Er zijn 66 projecten gevonden.

AGC Flat Glass Nederland B.V. - Roland Holst

AGC Nederland Holding B.V.

Twee weken voor de feestelijke opening legde een brand atelier Roland Holst in Achtmaal volledig in de as. Inmiddels is het karakteristieke pand op de Oude Buisse Heide weer in alle glorie hersteld.

AGC Flat Glass Nederland B.V. - Binnenvergt Zaltbommel

AGC Nederland Holding B.V.

Voor de bouw van het woonzorgcomplex aan de Binnenvergt in Zaltbommel zijn brandwerende glazen vloeren met Pyrobel toegepast.

AGC Flat Glass Nederland B.V. - Vensterschool Gravenburg te Groningen

AGC Nederland Holding B.V.

Nadat een brand de oorspronkelijke school volledig in de as legde, is op de oude fundering de school herbouwd. Alles is precies zoals in het oorspronkelijke ontwerp met één klein verschil. Dit keer zit er op de tweede en derde verdieping dubbel glas van AGC met daartussen jaloezieën, in de kozijnen.

AGC Flat Glass Nederland B.V. - Zuid-West Kwadrant te Drunen

AGC Nederland Holding B.V.

In opdracht van de woningbouwvereniging Woonveste heeft KOW Architectuur een plan ontwikkeld voor 98 koop- en huurwoningen. In het gevelontwerp is veel aandacht besteed aan de verfijning van het gebouw, waarbij de kozijnen nadrukkelijk verticale elementen vormen. De kozijnen hebben een maximale opening waarbij extra isolerend Thermobel TopN+ glas van AGC is geplaatst.

AGC Flat Glass Nederland B.V. - Glazen Boerderij

AGC Nederland Holding B.V.

De Glazen Boerderij in Schijndel bestaat uit duizend unieke ruiten die zijn geproduceerd door AGC. Fotografie van verschillende boerderijen is met behulp van Artlite Digital geprint op glas.

Er zijn 66 projecten gevonden.