Projecten

Alverre B.V. - Hoofkantoor Wehkamp Zwolle

GBO Lid
Alverre B.V.
Soort project
Renovatie
Soort gebouw
Kantoorgebouw
Themaĺs
Constructieve toepassingen, Decoratieve toepassingen, Speciale toepassingen, Warmte- isolatie & Zonwering

Toelichting

Om de hoofdingang meer "smoel" te geven heeft Wehkamp besloten om het bestaande hoofdkantoor te upgraden met diverse glazen toepassingen, die zowel binnen als buiten toegepast zijn.

Ontwerp: K3H Architecten en Adviseurs B.V.

De Architect heeft gekozen om het gebouw te laten "zweven". De onderste buitenschil is daarom geheel vernieuwd met een ge´soleerde semi-structurele beglazing. Deze wordt afgewisseld met een ge´soleerd point-fixed beglazing als verbindingsgang tussen 2-delen van de begane grond. Binnen zijn de wanden van het liftenplein geheel voorzien van glas met daarachter een LED-verlichting die in diverse kleuren veranderd.