Projecten

Zoek op

Zoeken

Projecten

Op deze pagina treft u een overzicht van de onuitputtelijke mogelijkheden van vlakglas. Hier kunt u inspiratie opdoen, informatie inwinnen of gewoon genieten van de fantastische mogelijkheden. Kies hieronder uit het thema, soort gebouw en/of soort project en laat u verrassen.

thema's

Er zijn 66 projecten gevonden.

Nova Zembla op glasplaat geprint

D en O Bouwglas B.V.

Architect Hans Oudendorp tekende in zijn ontwerp voor de hoofdentree van het woon-en werkcomplex Nova Zembla Lofts in Amsterdam, een glazen scherm om bezoekers te beschermen tegen allerlei weersomstandigheden.

Profilit gevel Groene Hart - Alphen aan den Rijn

D en O Bouwglas B.V.

Naast het station, aan de Aziëlaan in Alphen aan den Rijn is een parkeergarage van een woonflat voorzien van Profilit beglazing. De uiteenlopende architectonische en creatieve mogelijkheden voor Profilit gevelbeglazing komen hier zichtbaar goed tot uiting.

Koninklijk Boon Edam

Hermans Helder in Glas Projecten B.V.

Hermans Projecten is trots te hebben mogen meewerken aan de realisatie van een extra en compleet vernieuwd bedrijfspand voor Boon in Edam. Glazen wanden kunnen perfect dienen als scheidingswand of als een tussenwand of kantoorwand in een bedrijf.

Chemotuin Tergooi Ziekenhuis Hilversum

D en O Bouwglas B.V.

D & O plaatst zelfreinigend veiligheidsglas in chemotuin.

Glazen loopbrug Burgers' Zoo Arnhem

Alverre B.V.

Glazen Brug Burgers'Zoo: Alverre Techniglas verbindt.

Rotterdam The Hague Airport

Alhra Glas B.V.

Vervanging enkel glas voor driedubbele beglazing in de gevel van de terminal van Rotterdam The Hague Airport.

Pilkington Benelux B.V. - Maxon Motors

Pilkington Nederland B.V. Enschede

In juni 2013 is het project Maxon Motors opgeleverd en is een opvallende verschijning. Het gebouw is het nieuwe pand van Maxon Motors Benelux. Het project is gebouwd door Van Wijnen en de gevel is gezet door Alkondor.

Pilkington Benelux B.V. - Sabic Europe

Pilkington Nederland B.V. Enschede

Dit gebouw in Sittard is het hoofdgebouw van Sabic Europe. Het is een ovaalvormig gebouw met een glazen vliesgevel. Het gebouw heeft een transparant schuin dak en is boven de centrale hal geplaatst. Door de hoeveelheid glas dat gebruikt is, wil de architect transparantie en overzichtelijkheid creëren. De transparantie staat tevens symbool voor het karakter van de organisatie.

Pilkington Benelux B.V. - Stadhuis Weert

Pilkington Nederland B.V. Enschede

Het nieuwe gemeentehuis is één van de beeldbepalende gebouwen in Weert. De nieuwbouw bestaat uit 5 bouwlagen die op een parkeergarage gebouwd worden. De begane grond wordt geheel ingericht voor de dienstverlening. De raadzaal heeft een hoogte van 2 bouwlagen. De overige 3 etages zijn voor huisvesting van ambtenaren.

Er zijn 66 projecten gevonden.