Projecten

Zoek op

Zoeken

Projecten

Op deze pagina treft u een overzicht van de onuitputtelijke mogelijkheden van vlakglas. Hier kunt u inspiratie opdoen, informatie inwinnen of gewoon genieten van de fantastische mogelijkheden. Kies hieronder uit het thema, soort gebouw en/of soort project en laat u verrassen.

thema's

Er zijn 66 projecten gevonden.

Pilkington Benelux B.V. - Hotel Van der Valk Sneek

Pilkington Nederland B.V. Enschede

Het Van der Valk hotel in Sneek heeft 108 hotelkamers en 5 suites. Naast de hotelkamers en suites biedt het hotel nog luxe voorzieningen. Zo is er een hotelbar met buitenterras, een restaurant, een sauna en fitnessruimte.

Pilkington Benelux B.V. - Brandweerpost Doetinchem

Pilkington Nederland B.V. Enschede

Afgelopen maart is de nieuwe brandweerpost van de brandweer Doetinchem geopend. Deze post is de nieuwe kazerne voor de ruim 80 brandweervrijwilligers van post Doetinchem en de dagdienstmedewerkers van Brandweer Achterhoek West. In het gebouw komen verschillende afdelingen bij elkaar.

Pilkington Benelux B.V. - Orion Appartementen Amersfoort

Pilkington Nederland B.V. Enschede

Het Orion Apartementencomplex staat in Amersfoort en biedt plaats aan 92 appartementen. De begane grond van het gebouw wordt gereserveerd voor bedrijfsruimtes. Het complex staat ongeveer 5 minuten vanaf de binnenstad en is gemakkelijk te bereiken. Het project is eind 2013 opgeleverd.

Pilkington Benelux B.V. - BSH Hoofddorp

Pilkington Nederland B.V. Enschede

Op Park 20-20 in Hoofddorp is één van de eerste Crade 2 Cradle kantoorgebouwen in Nederland gebouwd. Dit in samenwerking met William McDonough, één van 's werelds beste "duurzaamheid architecten" en heeft geresulteerd in een prachtig gebouw.

Pilkington Benelux B.V. - Ecofactory Apeldoorn

Pilkington Nederland B.V. Enschede

Het Informatiecentrum Ecofactorij in Apeldoorn is gebouwd in de vorm van een beukenblad en bevat allerlei duurzame innovaties.

Pilkington Benelux B.V. - Heinz Innovatiecentrum

Pilkington Nederland B.V. Enschede

In april 2013 is het nieuwe Innovatie Centrum, genaamd “57”, van Heinz officieel geopend. Heinz behoort tot de 10 grootste voedingsbedrijven ter wereld en staat vooral bekend om haar Tomato Ketchup. In dit Innovatie Centrum zal Heinz werken aan de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van voeding en verpakkingen.

Pilkington Benelux B.V. - Woonhuis De Kom

Pilkington Nederland B.V. Enschede

Woonhuis de Kom is een uniek project. Het is gelegen in het Koninklijk landgoed Oranjewoud. Het huis staat op pilaren bij het water, de bewoner waant zich daardoor compleet in de natuur. De Kom is rondom geheel bedekt met glazen wanden. Het is hierdoor een erg open en ruimtelijk huis. Kortom een modern huis in een natuurlijke omgeving.

Pilkington Benelux B.V. - De Koppeling

Pilkington Nederland B.V. Enschede

De Koppeling is een kantoorgebouw van ca. 28.000 m² en tevens het nieuwe hoofdkantoor van Getronics.

Pilkington Benelux B.V. - Audi Terminal Amsterdam

Pilkington Nederland B.V. Enschede

Eind 2012 is de grootste Audi-Terminal van Europa in Amsterdam geopend. De Terminal, in Amsterdam-Zuidoost, heeft 2 etages en een vloeroppervlak van 6200m2. De nieuwe terminal zal plaats bieden aan 28 nieuwe en 70 Audi-occasions. Daarnaast heeft de nieuwe werkplaats maar liefst 28 bruggen.

Pilkington Benelux B.V.- Bakkerij Smithuis/Pré Pain

Pilkington Nederland B.V. Enschede

Bakkerij Smithuis bakt dagelijks het gehele dagverse assortiment voor de supermarkt. Jaarlijks produceren zij ongeveer 100.000 ton brood, voornamelijk afbakbrood. In het voorjaar van 2013 is het vernieuwde kantoorpand opgeleverd.

Er zijn 66 projecten gevonden.