Projecten

Zoek op

Zoeken

Projecten

Op deze pagina treft u een overzicht van de onuitputtelijke mogelijkheden van vlakglas. Hier kunt u inspiratie opdoen, informatie inwinnen of gewoon genieten van de fantastische mogelijkheden. Kies hieronder uit het thema, soort gebouw en/of soort project en laat u verrassen.

thema's

Er zijn 66 projecten gevonden.

AGC Flat Glass Nederland B.V. - Roland Holst

AGC Nederland Holding B.V.

Twee weken voor de feestelijke opening legde een brand atelier Roland Holst in Achtmaal volledig in de as. Inmiddels is het karakteristieke pand op de Oude Buisse Heide weer in alle glorie hersteld.

AGC Flat Glass Nederland B.V. - Binnenvergt Zaltbommel

AGC Nederland Holding B.V.

Voor de bouw van het woonzorgcomplex aan de Binnenvergt in Zaltbommel zijn brandwerende glazen vloeren met Pyrobel toegepast.

AGC Flat Glass Nederland B.V. - Vensterschool Gravenburg te Groningen

AGC Nederland Holding B.V.

Nadat een brand de oorspronkelijke school volledig in de as legde, is op de oude fundering de school herbouwd. Alles is precies zoals in het oorspronkelijke ontwerp met ťťn klein verschil. Dit keer zit er op de tweede en derde verdieping dubbel glas van AGC met daartussen jaloezieŽn, in de kozijnen.

AGC Flat Glass Nederland B.V. - Zuid-West Kwadrant te Drunen

AGC Nederland Holding B.V.

In opdracht van de woningbouwvereniging Woonveste heeft KOW Architectuur een plan ontwikkeld voor 98 koop- en huurwoningen. In het gevelontwerp is veel aandacht besteed aan de verfijning van het gebouw, waarbij de kozijnen nadrukkelijk verticale elementen vormen. De kozijnen hebben een maximale opening waarbij extra isolerend Thermobel TopN+ glas van AGC is geplaatst.

AGC Flat Glass Nederland B.V. - Glazen Boerderij

AGC Nederland Holding B.V.

De Glazen Boerderij in Schijndel bestaat uit duizend unieke ruiten die zijn geproduceerd door AGC. Fotografie van verschillende boerderijen is met behulp van Artlite Digital geprint op glas.

AGC Flat Glass Nederland B.V. - Onderwijscentrum Erasmus MC

AGC Nederland Holding B.V.

Het onderwijscentrum van het Erasmus MC in Rotterdam is vorig jaar grondig gerenoveerd. Alle onderwijszalen die aan het onderwijsplein grenzen zijn voorzien van ruim 350 m2 brandwerend glas van AGC.

A&A Glashandel - Dierentuin Artis

A&A Glashandel

Meer dan 23 jaar geleden heeft A&A Glashandel de renovatie verzorgd van het apenhuis in Artis te Amsterdam. In 2011 hebben zij de kans gekregen om het apenhuis en het vogelhuis te restaureren.

A&A Glashandel - Hardglazen binnendeuren

A&A Glashandel

Zeer fraai voor thuis of op de zaak zijn glazen deuren. Er zijn verschillende typen deuren, van stompe deuren, pendeldeuren tot (automatische) schuifdeuren. A&A Glashandel kan de deur geheel naar wens maken.

A&A Glashandel - Hardglazen Douchecabines

A&A Glashandel

Wat er in de badkamer niet kan ontbreken is een mooie glazen douchecabine. In elke beschikbare ruimte - groot of klein - kan een glazen douchecabine worden geplaatst omdat alles op maat kan worden gemaakt.

A&A Glashandel - Hardglazen keukenwanden

A&A Glashandel

Keukenwanden van geŽmailleerd glas geven de keuken een tijdloze uitstraling. Het glas geeft een mooi strak geheel en het is zeer hygiŽnisch.

Er zijn 66 projecten gevonden.