Projecten

Zoek op

Zoeken

Projecten

Op deze pagina treft u een overzicht van de onuitputtelijke mogelijkheden van vlakglas. Hier kunt u inspiratie opdoen, informatie inwinnen of gewoon genieten van de fantastische mogelijkheden. Kies hieronder uit het thema, soort gebouw en/of soort project en laat u verrassen.

thema's

Er zijn 66 projecten gevonden.

Pilkington Benelux B.V. - Hotel Van der Valk Sneek

Pilkington Nederland B.V. Enschede

Het Van der Valk hotel in Sneek heeft 108 hotelkamers en 5 suites. Naast de hotelkamers en suites biedt het hotel nog luxe voorzieningen. Zo is er een hotelbar met buitenterras, een restaurant, een sauna en fitnessruimte.

Pilkington Benelux B.V. - Brandweerpost Doetinchem

Pilkington Nederland B.V. Enschede

Afgelopen maart is de nieuwe brandweerpost van de brandweer Doetinchem geopend. Deze post is de nieuwe kazerne voor de ruim 80 brandweervrijwilligers van post Doetinchem en de dagdienstmedewerkers van Brandweer Achterhoek West. In het gebouw komen verschillende afdelingen bij elkaar.

Pilkington Benelux B.V. - Orion Appartementen Amersfoort

Pilkington Nederland B.V. Enschede

Het Orion Apartementencomplex staat in Amersfoort en biedt plaats aan 92 appartementen. De begane grond van het gebouw wordt gereserveerd voor bedrijfsruimtes. Het complex staat ongeveer 5 minuten vanaf de binnenstad en is gemakkelijk te bereiken. Het project is eind 2013 opgeleverd.

Pilkington Benelux B.V. - BSH Hoofddorp

Pilkington Nederland B.V. Enschede

Op Park 20-20 in Hoofddorp is één van de eerste Crade 2 Cradle kantoorgebouwen in Nederland gebouwd. Dit in samenwerking met William McDonough, één van 's werelds beste "duurzaamheid architecten" en heeft geresulteerd in een prachtig gebouw.

Pilkington Benelux B.V. - Ecofactory Apeldoorn

Pilkington Nederland B.V. Enschede

Het Informatiecentrum Ecofactorij in Apeldoorn is gebouwd in de vorm van een beukenblad en bevat allerlei duurzame innovaties.

Er zijn 66 projecten gevonden.