Projecten

Zoek op

Zoeken

Projecten

Op deze pagina treft u een overzicht van de onuitputtelijke mogelijkheden van vlakglas. Hier kunt u inspiratie opdoen, informatie inwinnen of gewoon genieten van de fantastische mogelijkheden. Kies hieronder uit het thema, soort gebouw en/of soort project en laat u verrassen.

thema's

Er zijn 66 projecten gevonden.

Pilkington Benelux B.V. - Heinz Innovatiecentrum

Pilkington Nederland B.V. Enschede

In april 2013 is het nieuwe Innovatie Centrum, genaamd 57, van Heinz officieel geopend. Heinz behoort tot de 10 grootste voedingsbedrijven ter wereld en staat vooral bekend om haar Tomato Ketchup. In dit Innovatie Centrum zal Heinz werken aan de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van voeding en verpakkingen.

Pilkington Benelux B.V. - Woonhuis De Kom

Pilkington Nederland B.V. Enschede

Woonhuis de Kom is een uniek project. Het is gelegen in het Koninklijk landgoed Oranjewoud. Het huis staat op pilaren bij het water, de bewoner waant zich daardoor compleet in de natuur. De Kom is rondom geheel bedekt met glazen wanden. Het is hierdoor een erg open en ruimtelijk huis. Kortom een modern huis in een natuurlijke omgeving.

Pilkington Benelux B.V. - De Koppeling

Pilkington Nederland B.V. Enschede

De Koppeling is een kantoorgebouw van ca. 28.000 m en tevens het nieuwe hoofdkantoor van Getronics.

Pilkington Benelux B.V. - Audi Terminal Amsterdam

Pilkington Nederland B.V. Enschede

Eind 2012 is de grootste Audi-Terminal van Europa in Amsterdam geopend. De Terminal, in Amsterdam-Zuidoost, heeft 2 etages en een vloeroppervlak van 6200m2. De nieuwe terminal zal plaats bieden aan 28 nieuwe en 70 Audi-occasions. Daarnaast heeft de nieuwe werkplaats maar liefst 28 bruggen.

Pilkington Benelux B.V.- Bakkerij Smithuis/Pré Pain

Pilkington Nederland B.V. Enschede

Bakkerij Smithuis bakt dagelijks het gehele dagverse assortiment voor de supermarkt. Jaarlijks produceren zij ongeveer 100.000 ton brood, voornamelijk afbakbrood. In het voorjaar van 2013 is het vernieuwde kantoorpand opgeleverd.

Er zijn 66 projecten gevonden.